hörr
Írásaink, amelyek labdába rúgnak hörr témában.
Afrika: egy kontinens, ahol meccsre járni még mindig életveszélyes
foci, hörr, politika, sport, 2009. június
A stadionkatasztrófák újra és újra beárnyékolják az afrikai labdarúgást - legutóbb Elefántcsontparton 19 ember lelte halálát. Ami sok az sok, a FIFÁ-nak azonnal lépnie kell!
Csendes düh
Csendes szemlélője akarok lenni a világnak. Bezárom a kaput és mélyen hallgatok, vegyétek úgy, hogy nem szóltam.
Tizenöt perc hírnév
Az átlagember hazaérve szépen elhelyezkedik a fotelban, kezébe veszi a távirányítót, és bekapcsolja a televíziót. S hogy melyik csatornát nézi? Lényegtelen. Hiszen mindegyiken ugyanaz megy...
Ugye nem az volt a cél?
egyetem, hörr, média, 2007. november
Kap kicsit az ORTT (egyébként jogosan), szóba kerül a bulvár, de alapvetően remekül elvannak egymással a felek, látszik rajtuk, hogy összeszokott csapatot alkotnak.
Prolimeló
egyetem, hörr, ketyere, 2007. november
A sok irányítgatás végén az eminens gyerek időnként úgy dönt, hagyja a dagadt ruhát másra, egyetem helyett melósnak áll.
A tó morcos hölgyei
egyetem, hörr, 2007. szeptember
Sorban álltam a tanulmányi osztály előtt. Szörnyen unatkoztam Hans-Georg Gadamer harmadik előadását olvasva Arisztotelész eidoszairól...
Ritmusérzék
hörr, párkapcsolat, szerelem, szex, 2007. szeptember
Elegem van az összes rohadt semmirekellő, obligofóbiás, szemét lejmista rohadékból, akiknek semmi ritmusérzékük!
témák
- amerikai
- animáció
- depresszió
- dráma
- egyetem
- építészet
- évforduló
- feminizmus
- férfilét
- film
- foci